Reserveer uw Kleinste Gouden EK Munt

Kleinste Gouden Munten Collectie reserveren

Ja, graag ontvang ik de unieke kennismakingszending voor de Kleinste Gouden Munten Collectie met de schaarse officiële ‘UEFA Euro 2020’ herdenkingsmunt, inclusief het Certificaat van Echtheid. Met mijn promotiecode ontvang ik de zending voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 49,95 (later € 79,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Reserveer directBelangrijke informatie

Indien u uw Kleinste Gouden Munt behoudt en betaalt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Kleinste Gouden Munten Collectie geplaatst. Als u op de reserveringslijst bent geplaatst, wordt u periodiek één van de overige officiële Kleinste Gouden Munten aangeboden. U ontvang de herdenkingsmunt(en) 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 7 werkdagen.

Specificaties
Uitgifte: UEFA Euro 2020
Collectie: Kleinste Gouden Munten
Metaal: 24 karaat goud (999/1000)
Kwaliteit: Proof (hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 5.000 stuks
Diameter: 11 mm
Aanbieding: € 49,95 (later € 79,95)