Reserveer nu uw Kleinste Gouden Picciolo Munt

Kleinste Gouden Munten Collectie reserveren

Vanwege de grote vraag is de Kleinste Gouden Prinses Diana Munt compleet uitverkocht. In plaats daarvan kunt u nu de schaarse gouden 5 Euro ‘Picciolo’ uit Malta reserveren.

Ja, graag ontvang ik de unieke kennismakingszending voor de Kleinste Gouden Munten Collectie met de schaarse officiële Maltese Picciolo Herdenkingsmunt, inclusief het Certificaat van Echtheid. Met mijn kortingscode ontvang ik de zending voor de eenmalige kennismakingsprijs van slechts € 59,95 (later € 99,95). Ik ontvang mijn zending(en) van het Amsterdams MuntKantoor altijd 21 dagen vrijblijvend op zicht.

Indien ik mijn kennismakingszending betaal en behoud, wordt mijn naam op de exclusieve reserveringslijst voor de collectie geplaatst. Periodiek wordt mij dan één van de overige zendingen geheel vrijblijvend aangeboden. Ik kan mij op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Reserveer direct


Belangrijke informatie

U loopt geen enkel risico en u verplicht zich tot niets. U kunt zich op ieder moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor volstaat.

De vermelde prijzen zijn exclusief € 3,95 verzend- en verzekeringskosten per zending. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso. Indien het product dat u bestelt op voorraad is, bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.
Specificaties
Uitgifte: Picciolo
Collectie: Kleinste Gouden Munten
Kwaliteit: Proof (hoogste kwaliteit)
Oplage: Slechts 10.000 stuks
Diameter: 11 mm
Kennismakings-korting: € 59,95 (later € 99,95)

 Snelle levering

Munten die direct leverbaar zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd.

 21 dagen op zicht

U ontvangt al uw zendingen 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. U zit nergens aan vast en verplicht uzelf tot niets.

 Lage verzendkosten

Wij vragen een bijdrage van € 3,95 voor de verzend- en verzekeringskosten. Deze kosten vervallen bij een automatische incasso.

 Eenvoudig betalen

U kunt veilig achteraf betalen met een automatische incasso. Ook kunt u het bedrag zelf overmaken.